Ystad

av | okt 30, 2019

Bor du i Ystad och är i behov av en låssmed?

Svensk Låstjänst Syd hjälper gärna dig!

En låssmed kan vara bra ibland när man till exempel har tappat bort sin nyckel och vill byta sitt lås för säkerhetsskäl eller om nyckeln har gått av inuti låset. Det finns många anledningar till att man behöver en låssmed och är du den som är i behov vill vi gärna hjälpa dig. Vi jobbar i olika städer i Skåne, Halland och Blekinge i städer som Ystad.

Svensk Låstjänst Syd har vart ett aktivt företag i 2,5 år nu och vi fortsätter att utvecklas. Jag, John som är ägare för detta företag har vart i denna bransch i 34 år nu och jag började då att jobba inom detta år 1984. Alla anställda har mycket god erfarenhet och flera år av kunskap bakom sig och det är därför ni kan känna er trygga med vår hjälp.

Alla kan behöva lite hjälp på traven ibland och vi på Svensk Låstjänst Syd är där för dig i Ystad med närliggande områden som behöver hjälp med dina lås. Det spelar ingen roll om ni ska byta ut eller reparera ett lås, göra en säkerhetsbesiktning eller till och med montera Daloc dörrar. Vi står till din tjänst och vi vill att du ska kunna lita på oss. Hör av dig om du har frågor så svarar vi på dina frågor och bokar en tid så att vi kan fixa ditt lås. Välkommen till oss!

Kontakt

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Svensk låstjänst Syd AB

John Svensson
Östergatan 14
275 32 Sjöbo

john@svensklastjanst.se
0416-12 100
076-900 60 20