ystad

BOR DU I YSTAD OCH ÄR I BEHOV AV EN LÅSSMED?

 

Svensk Låstjänst Syd hjälper gärna dig!

En låssmed kan vara bra ibland när man till exempel har tappat bort sin nyckel och vill byta sitt lås för säkerhetsskäl eller om nyckeln har gått av inuti låset. Det finns många anledningar till att man behöver en låssmed och är du den som är i behov vill vi gärna hjälpa dig. 

Svensk Låstjänst Syd har vart ett aktivt företag i 2,5 år nu och vi fortsätter att utvecklas. Jag, John som är ägare för detta företag har vart i denna bransch i 36 år nu och jag började då att jobba inom detta år 1984. Alla anställda har mycket god erfarenhet och flera år av kunskap bakom sig och det är därför ni kan känna er trygga med vår hjälp.

Alla kan behöva lite hjälp på traven ibland och vi på Svensk Låstjänst Syd är där för dig i Ystad med närliggande områden som behöver hjälp med dina lås. Det spelar ingen roll om ni ska byta ut eller reparera ett lås, göra en säkerhetsbesiktning eller till och med montera Daloc dörrar. Vi står till din tjänst och vi vill att du ska kunna lita på oss.

Hör av dig om du har frågor så svarar vi på dina frågor och bokar en tid så att vi kan fixa ditt lås.

Välkommen till oss!

kontakta oss

Svensk Låstjänst Syd AB

John Svensson
Östergatan 14

27532 SJÖBO

Kontakta oss

Telefon: 0416-12 100

Mobil: 076-900 60 20

Email: john@svensklastjanst.se

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-2018 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Svensk Låstjänst Syd AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av uppdrag som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Svensk Låstjänst Syd AB.