Trelleborg

av | okt 30, 2019

Bor du i Trelleborg och behöver byta ett lås?

Då kan du få hjälp av en låssmed från Svensk Låstjänst Syd

Har du tappat bort din nyckel och är orolig över att någon ska kunna ta sig in i ditt hus? Då står vi på Svensk Låstjänst Syd till din tjänst och vi kan då hjälpa dig att byta ditt lås så att bara du har tillgång till nycklarna. Vi hjälper dig inom det mesta när det gäller låssmederi och vi försäkrar dig om att göra jobbet både professionellt och utfört på ett mycket noggrant vis.

Vi på Svensk Låstjänst Syd erbjuder dig i Trelleborg med omnejd flera olika tjänster inom låssmederi. Behöver du hjälp av en låssmed med att byta lås eller kanske vill göra en säkerhetsbesiktning? Då kan vi lösa det. Vårt företag har vart igång i 2,5 år och vi har anställda med mycket erfarenhet och många år bakom sig i branschen. Jag, John som låssmed och även ägare har 34 års erfarenhet i ryggen och det har vänt sig till att jag nu äger Svensk Låstjänst Syd.

Skulle det komma några frågor och funderingar är det bara att höra av sig till oss så svarar vi på dina frågor så att allt ska vara klart. Du kan nå oss på telefon eller mail, ni kan även skriva ett meddelande till oss och det hittar ni längre ner på sidan. Varmt välkomna till oss!

Kontakt

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Svensk låstjänst Syd AB

John Svensson
Östergatan 14
275 32 Sjöbo

john@svensklastjanst.se
0416-12 100
076-900 60 20