trelleborg

BOR DU I TRELLEBORG OCH BEHÖVER BYTA ETT LÅS?

 

Då kan du få hjälp av en låssmed från Svensk Låstjänst Syd

Har du tappat bort din nyckel och är orolig över att någon ska kunna ta sig in i ditt hus? Då står vi på Svensk Låstjänst Syd till din tjänst och vi kan då hjälpa dig att byta ditt lås så att bara du har tillgång till nycklarna. Vi hjälper dig inom det mesta när det gäller låssmederi och vi försäkrar dig om att göra jobbet både professionellt och utfört på ett mycket noggrant vis.

Vi på Svensk Låstjänst Syd erbjuder dig i Trelleborg med omnejd flera olika tjänster inom låssmederi. Behöver du hjälp av en låssmed med att byta lås eller kanske vill göra en säkerhetsbesiktning? Då kan vi lösa det. Vårt företag har vart igång i 2,5 år och vi har anställda med mycket erfarenhet och många år bakom sig i branschen. Jag, John som låssmed och även ägare har 36 års erfarenhet i ryggen och det har vänt sig till att jag nu äger Svensk Låstjänst Syd.

Skulle det komma några frågor och funderingar är det bara att höra av sig till oss så svarar vi på dina frågor så att allt ska vara klart. Du kan nå oss på telefon eller mail, ni kan även skriva ett meddelande till oss och det hittar ni längre ner på sidan.

Varmt välkomna till oss!

kontakta oss

Svensk Låstjänst Syd AB

John Svensson
Östergatan 14

27532 SJÖBO

Kontakta oss

Telefon: 0416-12 100

Mobil: 076-900 60 20

Email: john@svensklastjanst.se

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-2018 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Svensk Låstjänst Syd AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av uppdrag som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Svensk Låstjänst Syd AB.