tomelilla

ÄR DU I BEHOV AV EN LÅSSMED OCH BOR I TOMELILLA?

 

Svensk Låstjänst Syd erbjuder låstjänster för dig!

Välkommen till Svensk Låstjänst Syd. Bor du i Tomelilla med närliggande områden och är i behov av en låssmed i Skåne är vi det perfekta företaget för dig. Vi erbjuder nämligen service inom låstjänster. Det finns en rad tjänster som vi kan erbjuda dig och några av dem är säkerhetsbesiktningar så att du ska känna dig säker och trygg i ditt hem. Vi har även installationer av olika sorters lås, elektromekaniska som vanliga och traditionella. Vissa känner sig mer bekväma med att ha det traditionella låset med en nyckel, men vissa föredrar det nya som är elektromagnetiska lås där man skriver in en kod för att komma in. Man behöver helt enkelt ingen nyckel.

Känner du i bland annat Tomelilla att du skulle vilja installera ett nytt lås, få en säkerhetsbehandling gjord i ditt hem eller någonting annat som har med lås att göra så är du varmt välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig gärna. Är det så att du har frågor så ska du inte tveka att ställa dem. När du väl har fått svar på alla frågor kommer du känna att allt känns mycket klarare och säkrare.

kontakta oss

Svensk Låstjänst Syd AB

John Svensson
Östergatan 14

27532 SJÖBO

Kontakta oss

Telefon: 0416-12 100

Mobil: 076-900 60 20

Email: john@svensklastjanst.se

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-2018 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Svensk Låstjänst Syd AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av uppdrag som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Svensk Låstjänst Syd AB.