Tjänster

av | okt 17, 2019

Låsöppningar (Jour)

Vi har under många gjort låsöppningar åt olika myndigheter såsom polis, tull och kronofogdemyndigheten. Med krav på minimal åverkan och alla låsöppningar utförs med millimeterprecision så du kan som privatperson, företag eller myndighet anlita oss för denna typ av jobb.

Låsinstallationer & MONTERING

Vi utför alla typer av mekaniska och elektromekaniska installationer. Tveka inte att höra av dig om du är fundersam på vilken typ av låsinstallation du skall ha.

Projekteringshjälp (Arkitekt, Byggare)

Vi hjälper ofta arkitekter och byggare med att ställa upp dörrar rätt utifrån önskemål på funktioner för att uppfylla olika myndighetskrav.

Säkerhetsbesiktningar

Kontakta oss för en säkerhetsbesiktning av er fastighet, lokal eller bostad så hjälper vi er att uppnå rätt skalskydd enligt svenska normer och utifrån försäkringsbolagens olika krav .

Reparationer

Vi utför reparationer och kan erbjuda i många fall egen tillverkning av lösningar om detta behövs. Är du osäker på vilken typ av reparation du/ni behöver kontakta oss så hjälper vi er att se till att det blir gjort på rätt sätt .

Slipning

Vi utför Slipning av knivar, stämjärn, hyvelstål, yxor m,m. All slipning utförs på professionella våtslipmaskiner. Vi slipar dagsläget åt restauranger, frilanskockar och privatpersoner Alla är välkomna att höra av sig för inlämning.

Kontakt

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Svensk låstjänst Syd AB

John Svensson
Östergatan 14
275 32 Sjöbo

john@svensklastjanst.se
0416-12 100
076-900 60 20