Svensk Låstjänst Syd AB - låsjour 

 

Alla uppdrag inom låstjänster utförs av certifierade låssmeder och låsmästare och är godkända av Sveriges Hantverksråd. Vi erbjuder installationer, reparationer, låsjour, projekteringshjälp för arkitekter och byggare, säkerhetsbesiktningar, besiktningar angående myndighetskrav samt montering av Daloc-dörrar.

Vi står till tjänst för dig som behöver en låssmed med låsjour! Svensk Låstjänst Syd AB finns tillgängliga 24 timmar om dygnet och arbetar i hela Skåne. Du kan känna dig trygg när du kontaktar oss, vi kommer när du behöver oss! Professionell och säker låsjour när krisen är framme!

 

Ingen kund, inga uppdrag är för stora eller för små för oss. Vi erbjuder våra tjänster till både privatpersoner och företag.

Med en branschvana på 36 år, ser vi till att du som kund är i trygga händer och vi utför arbetet med precision och god kvalité. Anlita en låssmed med erfarenhet! Kontakta Svensk Låstjänst Syd AB - din låssmed i Skåne!

 

Läs mer om våra tjänster nedan.

Logga för Mästare, godkänd av Sveriges Hantverksråd
Bild på nyckel som gått av i låset

LÅsjour

Behöver du hjälp snabbt med att byta lås? Eller bara hjälp med att öppna? Kontakta oss! Vi har under många gjort låsöppningar åt olika myndigheter såsom polis, tull och kronofogdemyndigheten. Med krav på minimal åverkan och alla låsöppningar utförs med millimeterprecision så du kan som privatperson, företag eller myndighet anlita oss för denna typ av jobb.

Man som installerar ett lås

låsinstallationer & montering

Vi utför alla typer av mekaniska och elektromekaniska installationer. Tveka inte att höra av dig om du är fundersam på vilken typ av låsinstallation du skall ha. Med god erfarenhet ser vi till att du får just det låset som passar dig och dina behov. Vi hjälper både privatpersoner och företag.

Dörr med kodlås

projekteringshjälp

Företag kan ibland behöva säkerhetslösningar som är mer komplicerade och som kräver expertis. Vi hjälper ofta arkitekter och byggare med att ställa upp dörrar rätt utifrån önskemål på funktioner för att uppfylla olika myndighetskrav. Kontakta oss, vi hjälper dig med uppläggningen samt bidrar med tips och råd om så önskas.

kvinnlig hand som trycker in en kod

säkerhetsbesiktningar

Kontakta oss för en säkerhetsbesiktning av er fastighet, lokal eller bostad så hjälper vi er att uppnå rätt skalskydd enligt svenska normer och utifrån försäkringsbolagens olika krav .

Låssmed som intsallerar ett lås i en dörr

reparationer

Vi utför reparationer och kan i många fall erbjuda egen tillverkning av lösningar om detta behövs. Är du osäker på vilken typ av reparation du/ni behöver kontakta oss så hjälper vi er att se till att det blir gjort på rätt sätt .

man som slipar en kniv

slipning

Vi utför slipning av knivar, stämjärn, hyvelstål, yxor mm. All slipning utförs på professionella våtslipmaskiner. Vi slipar i dagsläget åt restauranger, frilanskockar och privatpersoner Alla är välkomna att höra av sig för inlämning.

Silvernyckel, lås och en nyckel i guldfärg

Kontakta oss!

Du är varmt välkommen att kontakta oss med din förfrågan!

Ring 0416-12 100 eller 076-900 60 20 alternativt

maila oss via formuläret!

Svensk Låstjänst Syd AB

John Svensson
Östergatan 14

27532 SJÖBO

Kontakta oss

Telefon: 0416-12 100

Mobil: 076-900 60 20

Email: john@svensklastjanst.se

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-2018 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Svensk Låstjänst Syd AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av uppdrag som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Svensk Låstjänst Syd AB.