Staffanstorp

av | okt 30, 2019

Letar du efter en låssmed i Staffanstorp?

Då finns vi på Svensk Låstjänst Syd för dig!

Svensk Låstjänst Syd startades för cirka 2,5 år sedan och sedan dess har vi hjälpt personer med allt som ingår i kategorin lås. Jag som äger denna firma heter John och jag har mycket lång erfarenhet inom detta arbete och jag har vart i branschen i 34 år. Vårt företag fokuserar på kunden och vi gör allt för att kunden ska bli 100 procent nöjd. Vi lyssnar till era önskemål och som låssmed utför vi vårt arbete med professionalitet och på största möjliga allvar.

Vi erbjuder många olika tjänster exempelvis som reparationer, projekteringshjälp och även låsöppningar som vi även har jour på. Det vi också kan erbjuda är hjälp att sätta fast Daloc dörrar om det skulle önskas.

Känner du i Staffanstorp att du behöver hjälp av en låssmed för att till exempel byta ut ett lås på din ytterdörr är det bara att höra av sig till oss. Inget arbete är för litet eller för stort för oss och det gör att vi hjälper dig oavsett. Du kan skicka ett meddelande här nedan om du vill komma i kontakt med oss, eller så når du oss på mail eller telefon. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss.

Kontakt

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Svensk låstjänst Syd AB

John Svensson
Östergatan 14
275 32 Sjöbo

john@svensklastjanst.se
0416-12 100
076-900 60 20