STAFFANSTORP

LETAR DU EFTER EN LÅSSMED I STAFFANSTORP?

 

Då finns vi på Svensk Låstjänst Syd för dig!

Svensk Låstjänst Syd startades för cirka 2,5 år sedan och sedan dess har vi hjälpt personer med allt som ingår i kategorin lås. Jag som äger denna firma heter John och jag har mycket lång erfarenhet inom detta arbete och jag har varit i branschen i 36 år. Vårt företag fokuserar på kunden och vi gör allt för att kunden ska bli 100 procent nöjd. Vi lyssnar till era önskemål och som låssmed utför vi vårt arbete med professionalitet och på största möjliga allvar.

Vi erbjuder många olika tjänster exempelvis som reparationer, projekteringshjälp och även låsjour. Det vi också kan erbjuda är hjälp att sätta fast Daloc dörrar om det skulle önskas.

Känner du i Staffanstorp att du behöver hjälp av en låssmed för att till exempel byta ut ett lås på din ytterdörr är det bara att höra av sig till oss. Inget arbete är för litet eller för stort för oss och det gör att vi hjälper dig oavsett. Du kan skicka ett meddelande här nedan om du vill komma i kontakt med oss, eller så når du oss på mail eller telefon.

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss.

kontakta oss

Svensk Låstjänst Syd AB

John Svensson
Östergatan 14

27532 SJÖBO

Kontakta oss

Telefon: 0416-12 100

Mobil: 076-900 60 20

Email: john@svensklastjanst.se

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-2018 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Svensk Låstjänst Syd AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av uppdrag som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Svensk Låstjänst Syd AB.