Sjöbo

BEHÖVER DU HJÄLP AV EN LÅSSMED OCH BOR I SJÖBO?

 

Vi på Svensk Låstjänst Syd hjälper dig gärna!

Svensk Låstjänst Syd är ett företag med som hjälper människor med bland annat montering av lås och låsöppningar (låsjour) i 2,5 år, men jag som låssmed som äger företaget har vart aktiv inom branschen i 36 år. Vi utför uppdrag i Skåne, Halland och Blekinge i städer som till exempel Sjöbo. Skulle ni behöva hjälp av en låssmed i Skåne är det bara att höra av er till oss, vi hjälper gärna dig. Inga arbeten är varken för stora eller för små för oss, så tveka inte att be om våran hjälp.

Är du trött på att bära runt på en nyckel som är lätt att tappa bort? Det är inga problem, vi hjälper dig att installera elektromekaniska lås så att du lätt kan trycka in en kod och dörren öppnas. Du sparar tid på att inte ständigt leta efter nycklarna. Detsamma gäller vanliga lås. Har du tappat bort din nyckel och du vill vara på den säkra sidan med att byta lås så att ingen kan komma in? Det är inga problem för oss. Vi byter gärna ditt lås, elektromagnetiskt eller inte, vi ordnar allt.

Skulle det vara så att du har frågor och funderingar gällande vilken tjänst du behöver hjälp med är det bara att kontakta oss så ger vi svar och tips till dig.

Du kan kontakta oss på telefon, mail eller skicka ett meddelande till oss. Vill du skicka ett snabbt meddelande är det bara att scrolla ner. Du som bor i Sjöbo med omnejd är varmt välkommen att höra av dig till oss.

kontakta oss

Svensk Låstjänst Syd AB

John Svensson
Östergatan 14

27532 SJÖBO

Kontakta oss

Telefon: 0416-12 100

Mobil: 076-900 60 20

Email: john@svensklastjanst.se

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-2018 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Svensk Låstjänst Syd AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av uppdrag som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Svensk Låstjänst Syd AB.