Sjöbo

av | okt 30, 2019

Behöver du hjälp av en låssmed och bor i Sjöbo?

Vi på Svensk Låstjänst Syd hjälper dig gärna!

Svensk Låstjänst Syd är ett företag med som hjälper människor med bland annat montering av lås och låsöppningar i 2,5 år, men jag som låssmed som äger företaget har vart aktiv inom branschen i 34 år. Vi utför uppdrag i Skåne, Halland och Blekinge i städer som till exempel Sjöbo. Skulle ni behöva hjälp av en låssmed är det bara att höra av er till oss, vi hjälper gärna dig. Inga arbeten är varken för stora eller för små för oss, så tveka inte att be om våran hjälp.

Är du trött på att bära runt på en nyckel som är lätt att tappa bort? Det är inga problem, vi hjälper dig att installera elektromekaniska lås så att du lätt kan trycka in en kod och dörren öppnas. Du sparar tid på att inte ständigt leta efter nycklarna. Detsamma gäller vanliga lås. Har du tappat bort din nyckel och du vill vara på den säkra sidan med att byta lås så att ingen kan komma in? Det är inga problem för oss. Vi byter gärna ditt lås, elektromagnetiskt eller inte, vi ställer upp på allt.

Skulle det vara så att du har frågor och funderingar gällande vilken tjänst du behöver hjälp med är det bara att kontakta oss så ger vi svar och tips till dig. Du kan kontakta oss på telefon, mail eller skicka ett meddelande till oss. Vill du skicka ett snabbt meddelande är det bara att scrolla ner. Du som bor i Sjöbo med omnejd är varmt välkommen att höra av dig till oss.

Kontakt

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Svensk låstjänst Syd AB

John Svensson
Östergatan 14
275 32 Sjöbo

john@svensklastjanst.se
0416-12 100
076-900 60 20