lund

BEHÖVER DU EN LÅSSMED OCH BEFINNER DIG I LUND?

 

Då kan du få hjälp av oss på Svensk Låstjänst Syd!

Ibland kan man ha problem med sitt lås. Nyckeln kan ha gått av i låset, man har tappat bort nycklarna eller så vill man bara helt enkelt byta lås från ett traditionellt till ett elektroniskt. Det finns många anledningar till att man behöver hjälp av en låssmed, men då finns vi för dig i Lund med omnejd.

Vi på Svensk Låstjänst Syd har personal som alla är utbildade och kvalificerade för att ta hand om alla sorters lås. Detta är för att vi ska kunna utföra vårt jobb ordentligt och att du som kund ska känna dig trygg när vi hjälper dig. Har du frågor och funderingar om oss som företag eller om våra tjänster är du varmt välkommen att höra av dig till oss så svarar vi på dina funderingar. 

Vårt mål är att du som kund ska välja oss i första hand när du är i behov av hjälp av en låssmed i Lund. Vi gör vårt bästa för att du ska bli nöjd och vi ger oss inte innan allt är perfekt. Du är varmt välkommen till oss!

kontakta oss

Svensk Låstjänst Syd AB

John Svensson
Östergatan 14

27532 SJÖBO

Kontakta oss

Telefon: 0416-12 100

Mobil: 076-900 60 20

Email: john@svensklastjanst.se

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-2018 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Svensk Låstjänst Syd AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av uppdrag som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Svensk Låstjänst Syd AB.